WERKEN BIJ

VACATURE

GZ-psycholoog of orthopedagoog-
generalist gehandicaptenzorg

Wil jij je als GZ-psycholoog ontwikkelen binnen een organisatie waarin autonomie en verantwoordelijkheden hand in hand gaan? Word dan een Doener!
Doenersdreef is een vrienden- en familiebedrijf; een betrokken bestuur die kijkt naar wat jij nodig hebt om de jongeren te begeleiden. Zij werken als enige in Almere met de LVB doelgroep tussen de 18 en 23 jaar waarbij zij veel leuke en leerzame activiteiten doen met de begeleiders en jongeren. Je kan het zo gek niet bedenken en zij doen het! Een buurtsuper openen, waarom niet? Je creativiteit kan je volledig kwijt bij hen en zij vinden het fijn als je meedenkt. Hoe toffer je idee, hoe enthousiaster zij worden.

Op dit moment zoeken zij per direct een GZ-psycholoog met hart voor de LVB voor 24-28 uur per week.
Salaris is conform CAO gehandicaptenzorg; bruto loon € 3.845 en maximaal € 6.519 per maand

Wie is Doenersdreef?

Doenersdreef is een kleinschalige organisatie voor mensen met een LVB met diverse locaties in Almere en Hulshorst. Er wordt begeleiding én behandeling geboden binnen de 24-uurszorg, alsook diagnostiek, dagbesteding, leer-werktrajecten en participatiebanen. Daarnaast biedt Doenersdreef ouder-kind zorg, begeleid zelfstandig wonen voor mensen met een LVB en ambulante hulpverlening. Zij geven de kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een stevige basis voor actieve deelname aan de maatschappij en werken aan het verbeteren van de kwaliteit van bestaan op alle levensdomeinen.

Werkzaamheden

Als GZ-psycholoog ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling van jongeren een met (licht) verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Samen met de orthopedagoog geef je vorm aan het behandelbeleid, gericht op het verbeteren van de kwaliteit van bestaan van de jongeren en volwaardig burgerschap.

  • Verzorgen van (kortdurende) behandeltrajecten ten aanzien van hechtingsproblematiek, gedrags- en agressieproblematiek, rouwverwerking en ouder-kind interactie;
  • Uitvoeren van groepsbehandelingen;
  • Verzorgen van sociale vaardigheidstrainingen, coaching en psycho-educatie;
  • Uitvoeren van diagnostisch onderzoek;
  • Deelname aan behandelevaluaties, toekomstbesprekingen, casuïstiekoverleg en supervisie bijeenkomsten;
  • Leveren van een bijdrage aan de interne deskundigheidsbevordering;
  • Een adviserende rol hebben ten aanzien van het algehele traject van een cliënt;
  • Indien nodig lever je bij de aanvraag van een indicatie een inhoudelijke onderbouwing aan.

“Een werkplek waar jij in je kracht wordt gezet”